Techniektraining

Wegens grote belangstelling zitten onderstaande cursussen vrij snel vol. Ben je te laat met inschrijven? Mail dan met ons. Wie weet komt er nog een plekje vrij of kunnen we een extra cursus plannen!

Instuif trainingen

Naast techniektrainingen hebben we elke vrijdag een doorlopende training. Het doel is om samen met gemotiveerde klimmers te trainen. Iedereen is welkom, het niveau is niet belangrijk, wel de motivatie!

Voor wie? Iedereen (met een indoor top rope bewijs of voldoende ervaring).
Door wie? Lise Berghuis
Kosten? Je betaalt je entree, plus 3,- euro voor de training.
Wanneer? Iedere vrijdag van 21:00 tot 23:00 uur.
De trainingen zijn momenteel stopgezet, wanneer wij hiermee weer gaan starten is nog onbekend!

Techniektraining 1

Indraaien, frontaal klimmen, dynamisch klimmen, voetplaatsing, etcetera. Allemaal trucjes om het klimmen interessanter te maken en beter te leren klimmen. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de basistechnieken van het klimmen onder de knie wil krijgen. We gaan in een kleine groep kijken naar evenwicht en hoe je eigenlijk 'netjes' klimt. Ook maken we een begin met de technieken voor de overhang.

Voor wie? Deze cursus is geschikt voor iedereen die onlangs is begonnen met klimmen, maar ook voor de wat meer ervaren klimmer die nog aan zijn/ haar techniek wil werken.
Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.

Wanneer
De cursus wordt gepland bij voldoende aanmeldingen.

 Wachtlijst techniek 1 

Kosten? €93,-  (incl. entree)

Techniektraining 2

Heb je de cursus basistechniek gevolgd, beheers je de basistechnieken, en heb je het idee dat je toe bent aan gevorderde technieken om over de 6a-drempel heen te komen? Dan is deze cursus wellicht wat voor jou. Hier wordt voortgebouwd op de basistechnieken en komen ook tactiek en het mentale aspect van het klimmen aan bod. Tevens is er een introductie in het leren trainen.

Voor wie? Ervaren klimmers die de cursus beginnerstechniek hebben gevolgd. Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.

Door wie? Roberto Ackermann

Wanneer
De cursus wordt gepland bij voldoende aanmeldingen.

 Wachtlijst techniek 2 

Kosten? €93,- (incl. entree)

Techniektraining 3

Op verzoek een techniekcursus voor wie al langer klimt, al behoorlijk wat techniek beheerst maar graag wat meer persoonlijk begeleiding zou willen. Deze training krijgt invulling op onderwerpen waar behoefte aan is en zal zeker aandacht besteden aan (zelf)analyse, mentale aspecten en leren trainen. De groep zal uit minimaal 4, maximaal 6 deelnemers bestaan, de training uit 3 bijeenkomsten van 3 uur. Heb je interesse, mail dan even met ons. Bij voldoende aanmelding plannen we samen met jullie de cursus. Voorklimmen is bij deze cursus een grote pré!

Voor wie? Voor de echte fanatiekelingen!
Door wie? Aukje van Weert 
Kosten? €93,- (incl. entree)
Wanneer? Op aanvraag

Meer informatie over de verschillende cursussen? Mail met ons