Routebouw

Routes bouwen is heel erg leuk en leerzaam. Het helpt je inzicht te vergroten en je techniek aan te scherpen. Bouwen is ook een hele goede training voor het klimmen, en een makkelijke manier om je eigen klimniveau te verhogen. Daarnaast is het natuurlijk heel erg leuk om te zien hoe anderen in je routes zwoegen, met veel plezier toppen of er juist schreeuwend uitvallen!

Omdat we bij Klimmuur Utrecht hoge doelen stellen en routes vaak vervangen, zijn we (bijna) altijd op zoek naar nieuwe bouwers om het team te versterken. Lijkt het je leuk om routes te leren bouwen, of heb je al ervaring en wil je graag aan de slag, laat dit even weten bij de bar! We brengen je graag in contact met onze hoofdroutebouwer; om mee te doen met een routebouwcursus, of om een afspraak te maken om een keer mee te bouwen. Je kunt ons ook even een berichtje sturen.

Feedback over routes

We doen erg ons best om ervoor te zorgen dat er mooie routes in de muur zitten. Maar smaken verschillen en over wat mooi is valt natuurlijk te twisten. Daarom is alle feedback welkom!! Een route met veel lengtepassen? Vind je passen te moeilijk voor de route? Te weinig voettreetjes? Heb je opmerkingen over routes of boulders, laat het weten! Bij de bar ligt een routerecensieboek en op internet houden we iedereen op de hoogte middels facebook.