Onderwijs

In het kader van een gymles, sportdag, sportoriëntatie of ter afsluiting/opening van een nieuw schooljaar ontvangen wij regelmatig scholen bij Klimmuur Utrecht. Ervaren instructeurs geven leerlingen uitleg over hoe ze veilig klimmen en zekeren en begeleiden de leerlingen terwijl ze aan de slag gaan. Leerlingen die net leren zekeren, klimmen met het oog op de veiligheid in drietallen.

Scholen betalen per uur. We adviseren om voor ten minste 1,5 uur te reserveren. Dan hebben de leerlingen na de instructie nog voldoende tijd om te klimmen.

Het is belangrijk om ruim op tijd aan te geven met hoeveel leerlingen jullie komen, zodat we voldoende instructeurs kunnen inzetten. In verband met de veiligheid kan alleen het opgegeven aantal leerlingen klimmen. Mocht u met meer leerlingen willen komen dan aanvankelijk gepland, neem hierover dan telefonisch contact op. Kosten worden berekend aan de hand van het opgegeven aantal leerlingen.

De kosten voor scholen zijn als volgt (inclusief BTW 9%):
voor een groep tot en met 12lln:  €92,- per uur
voor een groep tot en met 21lln:  €138,- per uur 
voor een groep tot en met 30lln: €184,- euro per uur 

Het is soms noodzakelijk, en altijd mogelijk, om een extra instructeur in te zetten bij drukke- of veeleisende groepen. De kosten daarvoor bedragen €46,00 per uur (incl. BTW). 

Let op: Ook basisscholen zijn van harte welkom, omdat deze kinderen te jong zijn om elkaar zelf te zekeren vragen wij om minimaal 1 (volwassen) begeleider per 3 à 4 kinderen.