Kinderfeestjes

Wil jij een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes bij ons je feestje vieren! Twee uur lang klimmen en klauteren onder begeleiding van een ervaren instructeur. Nu alleen nog je ouders zover zien te krijgen om mee te komen!

Een kinderfeestje duurt 2 uur en kost €15,- per kind (de volwassenen betalen geen toegang). Dit is incl. een drankje en een zakje chips. Ook de huur van gordels en zekermateriaal is inbegrepen in de prijs. 
Voor een kleine meerprijs van €42,50 kan je een tweede instructeur huren. Je hoeft dan als ouder niet zelf te zekeren. De instructeurs zorgen dat de kinderen 2 uur vermaakt worden terwijl jij geniet van een bakje koffie. Geef dit aan bij je reservering
We hanteren een minimum aantal van 8 kinderen. Het is geen probleem als je minder kinderen uitnodigt voor je feestje, maar de prijs blijft wel hetzelfde als voor 8 kinderen.

Omdat de ouders de kinderen zekeren (ze houden, onder begeleiding, het touw vast waar de kinderen aan klimmen), adviseren wij per 3 à 4 kinderen 1 volwassene mee te nemen. Dan kunnen de kinderen lekker veel klimmen en dat maakt het feestje nóg leuker!

Kledingadvies: Doe een broek aan waarin je makkelijk kan bewegen en neem schone sportschoenen mee. Rokjes/jurkjes (ook voor de volwassenen) gaan niet goed samen de klimgordels. Sandalen, laarzen of slippers zijn niet zo geschikt om mee te klimmen.

De feestjes kunnen plaatsvinden op tijdens openingstijden, maar ook buiten de reguliere openingstijden (we plannen de kinderfeestjes op de hele uren). Kinderfeestjes dienen van te voren gereserveerd te worden. Dit kan via telefoon (030 - 246 7181) of vul dit aanvraagformulier in. Wij zijn altijd bereikbaar tijdens onze openingstijden (let op: in de zomer maanden hebben we aangepaste openingstijden).