Kinderfeestje klimmen

Wil jij een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes bij ons klimmen! Je klimt twee uur lang onder begeleiding van een ervaren instructeur. Nu alleen nog je ouders zover zien te krijgen om mee te komen!

Een kinderfeestje duurt 2 uur en kost €17,00 per kind (de volwassenen betalen geen toegang). Dit is incl. een drankje en een zakje chips. Ook de huur van gordels en zekermateriaal is inbegrepen in de prijs. Er zal een instructeur de volledige tijd jullie begeleiden. De instructeur begeleid met het zekeren bij de ouders en zal wegens veiligheids redenen niet helpen met zekeren. 
Voor een meerprijs van €51,50 kan je een tweede instructeur huren. Geef dit aan bij je reservering. 
We hanteren een minimum aantal van 8 kinderen. Het is geen probleem als je minder kinderen uitnodigt voor je feestje, maar de prijs blijft wel hetzelfde als voor 8 kinderen. 

Adviesleeftijd: Vanaf 7 jaar is het leuk om een verjaardagspartijtje te vieren. Jonger is mogelijk maar onze ervaring is dat niet alle kinderen er even veel plezier aan beleven. Jongere (4/5/6 jaar) broertjes/zusjes mee is mogelijk. Schat zelf in of zij er plezier aan beleven.

Omdat de ouders de kinderen zekeren (ze houden, onder begeleiding, het touw vast waar de kinderen aan klimmen), adviseren wij per 3 à 4 kinderen 1 volwassene mee te nemen. Dan kunnen de kinderen lekker veel klimmen en dat maakt het feestje nóg leuker! Op een kinderfeestje van 8 kinderen is 3 zekeraars aan te raden. Minimum leeftijd van een zekeraar is 16 jaar. Zoals eerder aangegeven kan je een tweede instructeur boeken die meezekert. 

Kledingadvies: Doe een broek aan waarin je makkelijk kan bewegen en neem schone sportschoenen mee. Rokjes/jurkjes (ook voor de volwassenen) gaan niet goed samen de klimgordels. Sandalen, laarzen of slippers zijn niet zo geschikt om mee te klimmen.

De feestjes kunnen plaatsvinden op tijdens openingstijden, maar ook buiten de reguliere openingstijden (we plannen de kinderfeestjes op de hele uren). Kinderfeestjes dienen van te voren gereserveerd te worden. Dit kan via telefoon (030 - 246 7181) of vul dit aanvraagformulier in. Wij zijn altijd bereikbaar tijdens onze openingstijden (let op: in de zomer maanden hebben we aangepaste openingstijden).