Introductieles

Wil je proberen of klimmen iets voor je is? Zoek je een leuke activiteit? Of wil je gewoon een avond even wat anders doen dan op de bank hangen? Dan is een introductieles precies wat je zoekt. Tijdens deze les houdt een instructeur de veiligheid in het oog en ben je zelf vooral bezig met het klimmen. Let op: wil je zelfstandig leren klimmen én zekeren, schrijf je dan in voor de indoor toprope cursus.

Introductie lessen worden gegeven op: 

  • Donderdag van 20u00 tot 22u00
  • Vrijdag van 20u00 tot 22u00
  • Zaterdag van 13u00 tot 15u00 en 15u00 tot 17u00
  • Zondag van 14u00 tot 16u00

De kosten bedragen €24,- per persoon. Let op: om te kunnen klimmen moet je met een minimum van 2 personen zijn. Je moet van tevoren reserveren. Gordel, zekermateriaal en toegang is bij de prijs inbegrepen. Klimschoentjes kunnen gehuurd worden, maar klimmen op je eigen, schone gympen is ook mogelijk.

Wil je kinderen meenemen? Dit mag tot een max van 1 kind per volwassenen. Dit kan in het laatste veld van de reserveringspagina worden aangeven. Met 1 ouder en 1 kind langskomen is alleen mogelijk tijdens kidzklimmen, lees de voorwaarden op onze website bij het kidzklimmen. Let wel als volwassen kom je zelf bijna niet aan klimmen toe.

 Reserveren introductieles 
Je kan tot 48 uur van tevoren online reserveren. Wil je binnen deze tijd reserveren kan je altijd even bellen of mailen voor de mogelijkheden.