Introductieles

Wil je proberen of klimmen iets voor je is? Zoek je een leuke activiteit? Of wil je gewoon een avond even wat anders doen dan op de bank hangen? Dan is een introductieles precies wat je zoekt. Tijdens deze les houdt een instructeur de veiligheid in het oog en ben je zelf vooral bezig met het klimmen. Let op: wil je zelfstandig leren klimmen én zekeren, schrijf je dan in voor de indoor toprope cursus.

Introductie lessen worden gegeven op maandag van 20:00 tot 22:00, zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00. De kosten bedragen €19,- per persoon. Let op: om te kunnen klimmen moet je met een minimum van 2 personen zijn. Je moet van tevoren reserveren. Gordel, zekermateriaal en toegang is bij de prijs inbegrepen. Klimschoentjes kunnen gehuurd worden, maar klimmen op je eigen, schone gympen is natuurlijk ook mogelijk. 
Corona:  Je hebt een geldige QR code nodig in de CoronaCheck app om bij ons binnen te komen.
 

Wil je kinderen meenemen? Dit mag tot een max van 1 kind per volwassenen. Dit kan in het laatste veld van de reserveringspagina worden aangeven. Met 1 ouder en 1 kind langskomen is alleen mogelijk tijdens kidzklimmen, lees de voorwaarden op onze website bij het kidzklimmen. Let wel als volwassen kom je zelf bijna niet aan klimmen toe.

 Reserveren introductieles 

Open vanaf 15-01-22

De deuren gaan zaterdag 15-01-2022 weer open. Goed nieuws!

Om te kunnen klimmen moet je reserveren, dit kan via onderstaande link. Deze link is alleen bedoeld voor de gecertificeerde klimmer.
Twijfel je hierover bel of mail even.
Let op: Om te mogen sporten moeten wij ook om de QR-code vragen.

Reserveren voor Kidzklimmen en introductielessen is ook weer mogelijk. Voor kinderpartijtjes kun je het beste even een aanvraagformulier invullen

Reserveren voor de gecertificeerde klimmer kan via onderstaande link:
 Reserveren