Bedrijven

 

Of u op zoek bent naar een serieuze teambuildingsessie, of gewoon met z'n allen wilt ontspannen aan het einde van de week, klimmen is een hele leuke manier om met alle collega's aan de slag te gaan. Sportklimmen draait om vertrouwen, in jezelf maar vooral elkaar, en is ideaal om de cohesie in het team en het vertrouwen in elkaar op te bouwen. Met de mogelijkheid vooraf, tijdens een rust of na het klimmen lekker wat te drinken aan de bar, gaan spanning en ontspanning feilloos samen. Bij Klimmuur Utrecht kunnen we veel maatwerk voor u leveren en zijn de mogelijkheden heel erg breed.

Voor een groep wordt doorgaans twee uur gereserveerd. Dit is voldoende om uitleg te krijgen van een ervaren instructeur en vervolgens zelf, onder begeleiding, aan de slag te gaan. De kosten hiervoor zijn €18,50 per persoon, met een minimum van 8 en een maximum van 70 personen. Huur van gordel en zekermateriaal is bij deze prijs inbegrepen. Klimschoenen kunnen indien gewenst apart gehuurd worden. De activiteiten kunnen tijdens, maar ook buiten reguliere openingstijden plaats vinden. Op aanvraag kunnen we het arrangement naar wens uitbreiden - vraag naar de mogelijkheden!

Reserveren kan telefonisch tijdens openingstijden. Het is ook mogelijk om via dit formulier contact op te nemen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons.

U kunt twee uur komen klimmen voor de ontspanning, maar we kunnen ook een programma voor u opstellen in samenwerking met bedrijfscoach Sjoerd Rammelt:

"Doordat wij klimmen inzetten als metafoor voor hoe u of uw team functioneert in een nieuwe en spannende situatie, leert u en uw team onder onze begeleiding te reflecteren op uw dagelijks handelen. In de manier waarop u klimt, kunnen we samen parallellen ontdekken tussen de keuzes die u maakt in deze sport en de keuzes die u maakt in uw werk en uw dagelijks leven. In het klimmen gaat u letterlijk de verbinding met de ander aan doordat u elkaar zekert en coacht bij het omhoog klimmen. Het is hierbij voor u van belang om duidelijk aan te geven wat u van elkaar nodig hebt om de wand op te gaan, waarvoor een heldere communicatie noodzakelijk is. Als u eenmaal boven bent, laat u de wand los en zult u moeten leren vertrouwen op het zekeren van uw partners beneden aan de wand. De volgende vragen komen bij u naar boven: vertrouw ik deze zekeraars mijn leven echt wel toe als ze de hele tijd lopen te geinen? Klimmen vereist vertrouwen in jezelf en je klimpartners. Kan jij dit vertrouwen bieden en ook weer uit handen geven? Wat heb ik van mijn klimpartners nodig omdat te doen? Durf ik dit aan te geven? Is er eigenlijk wel waardering voor mijn prestatie? Geef ik mijn grenzen aan en is daar ruimte voor binnen het team