Kidzklimmen

Kidzklimmen is voor kinderen van alle leeftijden die een keertje met hun ouders willen klimmen.De ouders zekeren (onder begeleiding) zelf de kinderen, kom je voor het eerst, dan moeten de ouders wel eerst leren zekeren. 

Wanneer
Woensdag van 15:00 tot 17:00 (instructie start om 15:00)
Vrijdag van 16:00 tot 18:00 (instructie start om 16:00)
Zondag van 12:00 tot 14:00 (instructie start om 12:00)

​Wij kunnen niet afwijken van de instructie tijd, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Wanneer je 5 minuten van te voren aanwezig bent is dat goed. Eerder kunnen we je nog niet van dienst zijn, wij zijn dan nog gesloten.

Hier moet wel even van te voren voor gereserveerd worden.

Kosten?

De kosten zijn €11,00 per kind. De ouders betalen de eerste keer €6,00 voor de instructie. Bij volgende bezoeken is deze instructie niet verplicht. Jullie kunnen dan, onder toezicht van een instructeur, gelijk beginnen. Materiaal en begeleiding krijg je van ons.

Reserveren?

Wil je komen kidzklimmen, dan moet je van te voren even telefonisch (030 - 246 71 81) reserveren. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Kledingadvies?

Doe een broek aan waarin je makkelijk kan bewegen en neem schone sportschoenen mee. Rokjes/jurkjes (ook voor de volwassenen) gaan niet goed samen de klimgordels. Sandalen, laarzen of slippers zijn niet zo geschikt om mee te klimmen.