Kidzklimmen

Kidzklimmen is voor kinderen van alle leeftijden die een keertje met hun ouders willen klimmen. De ouders zekeren (onder begeleiding) zelf de kinderen. Zijn jullie nog niet eerder geweest, dan krijgen jullie eerst uitleg van een instructeur.

Wanneer
Woensdag van 15:00 tot 17:00 
Vrijdag van 16:00 tot 18:00
Zondag van 12:00 tot 14:00 (we starten een uur voordat we opengaan)

Wij vinden het heel erg fijn wanneer je 5 of 10 minuutjes van tevoren aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten. Kom je nog vroeger, dan kan het zijn dat we nog gesloten zijn. Wanneer je de instructie nodig hebt, hoef je niet eerder aanwezig te zijn.

Voor het kidsklimmen moet van tevoren gereserveerd worden. 

Kosten?

De kosten zijn €11,00 per kind. De ouders betalen de eerste keer €6,00 voor de instructie. Bij volgende bezoeken is deze instructie niet verplicht. Jullie kunnen dan, onder toezicht van een instructeur, gelijk beginnen. Materiaal en begeleiding krijg je van ons.

Reserveren?

Wil je komen kidzklimmen, dan moet je van tevoren even telefonisch (030 - 246 71 81) of per mail (info@klimmuur-utrecht.nl) reserveren. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Kledingadvies?

Doe een broek aan waarin je makkelijk kan bewegen en neem schone sportschoenen mee. Rokjes/jurkjes (ook voor de volwassenen) gaan niet goed samen de klimgordels. Sandalen, laarzen of slippers zijn niet zo geschikt om mee te klimmen.